Vigastusest paranemas Klavan loodab järgmiseks matšiks koosseisu mahtuda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitluses Evertoni ründaja Romelu Lukakuga.
Ragnar Klavan võitluses Evertoni ründaja Romelu Lukakuga. Foto: OLI SCARFF/AFP

Põlvevigastuse tõttu viimased kaks mängu vahele jätnud Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan on vaikselt paranemas ning loodab juba 1. mail peetavas mängus Watfordiga taas koosseisu pääseda.

«Mul on juba parem. Olen liitunud treeningutega ning kõik tundub korras olevat,» ütles Klavan Liverpooli kodulehele antud intervjuus. «Olen ühe treeningu kaasa teinud meeskonnaga ning ühe koos üldfüüsilise ettevalmistuse treeneriga. Kõik on läinud plaanipäraselt.»

Liverpool võitleb Inglismaa kõrgliigas pääsu nimel Meistrite liigasse. Selleks on vaja tulla nelja parema sekka, kuid nädalavahetusel saadud kaotus Crystal Palace’ilt andis nendele lootustele hoobi. «Meil on kvaliteetsed mängijad. Väga oluline on jätkata võistlust. Isegi siis, kui olukord näib halb. Peame lihtsalt edasi liikuma,» rääkis Klavan.

«Oleme jätkuvalt enesekindlad. Pärast sellist kaotust pole järgmisel päeval just kerge, aga asjad on nii. Peame kokku hoidma ning olema väga hea meeskond, et saavutaksime hooaja lõpuks positsiooni, mida jahime,» jätkas Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles