Tiit Kivisild tugevdas šansse maailmakarika liiga võiduks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kivisild hobusel Cinnamon.
Tiit Kivisild hobusel Cinnamon. Foto: Mihkel Maripuu

Eile Varssavis alanud ratsutamise takistussõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarika finaali esimese võistluspäeva sõitude tulemusena vähendas Tiit Kivisild liiga liidri Vasil Ivanoviga punktivahet 2 punktini.

Enne pühapäevast otsustavat 155 sentimeetri kõrgust sõitu juhib liigat 79 punktiga Ivanov, Kivisild omab teisena 77 ning kolmandaks tõusnud Klettenberg 67 punkti.

Eile õhtupoolikul peeti kahest arvestusse minevast sõidust esimene – 150 sentimeetrit ümberhüpetele.

Põhidistantsi läbisid puhtalt nii Kivisild kui Klettenberg. Esimene neist osales Cinnamoniga, teine hobusega Ulrike R.

Klettenberg ja Ulrike läbisid ümberhüpped vigadeta, mis andis neile sõidu arvestuses neljanda koha. Kivisild ja Cinnamon ajasid maha viimase takistuse ning lõpetasid kaheksandal kohal, mis andis liiga arvestuses seitsmenda koha punktid. Meie sportlaste põhirivaalidest oli valgevenelane Vasil Ivanov hobusega Aleqs kuues.

Eesti sportlased saavutasid häid tulemusi muudeski sõitudes. Keskpäevases 140 sentimeetri kõrguste takistustega sõidus saavutasid Rein Pill ja Calina teise koha.

Koolisõidus osalevad Grete Barake ja O. Hot Chocolate saavutasid Grand Prix programmis 63.702% auhinnalise kolmanda koha.

Päeva viimases takistussõidus, milleks oli kuue takistuse sõit ning viimaste ümberhüpete viimase takistuse kõrgus küündis kahe meetrini, jäid Urmas Raag ja Kivisild jagama teist ning kolmandat kohta. Võitjaks osutus lõpuni veatult hüpanud poolakas Robert Wilczewski hobusel Carlon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles