Kontaveit alistas Stuttgardis maailma 34. reketi ja pääses teise ringi! (3)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Stuttgardi tenniseturniiril läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile jõudnud Anett Kontaveit (WTA 73.) alistas põhiturniiri avaringis horvaadi Ana Konjuhi (WTA 34.) kahes setis 7:6 (7:5), 6:4. Kohtumine kestis poolteist tundi. Teises ringis läheb eestlanna homme õhtul kell 21 vastamisi maailma edetabelis kuuendal kohal oleva Hispaania esindaja Garbine Muguruzaga.

Kontaveidi ja Konjuhi matši avasett oli äärmiselt tasavägine - mõlemad hoidsid kindlat oma servi. Kiires lõppmängus oli eestlanna kindlam ja võitis 7:5. Teises setis läks Kontaveit 5:1 juhtima, aga siis võitis Konjuh kolm geimi järjest. Kontaveit suutis siiski ennast kokku võtta, läks oma servigeimil juhtima 40:15 ja viis kohtumise kindlalt võidusadamasse.

Enne mängu:

Kontaveit lunastas pääsu põhiturniirile tänu eilsele võidule kvalifikatsiooniturniiri kolmandas ringis, kus eestlanna alistas Tšehhi tennisisti Lucie Hradecka (WTA 168.) 6:3, 6:7 (0), 6:1.

Juhul, kui Kontaveit peaks täna võitma, läheks ta Stuttgardi turniiri teises ringis vastamisi avaringist vabana edasi pääsenud Garbine Muguruzaga (WTA 6.). 

Varasemalt on Kontaveit ja Konjuh kohtunud korra. Pea aasta tagasi peetud matši võitis tulemusega 4:6, 6:3, 6:4 eestlanna.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles