«Keskpäevatund»: valitsus võiks lubada jalgpallikoondise võite

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislased võitu Uruguay üle tähistamas.
Eesti jalgpallikoondislased võitu Uruguay üle tähistamas. Foto: Liis Treimann

Tänases Kuku raadio saates «Keskpäevatund» arutlesid Ainar Ruussaar, Priit Hõbemägi ja Rein Kilk koalitsioonileppe üle, kuid rääkisid ka eileõhtusest jalgpallimängust, kus Eesti koondis alistas 2:0 mullusel MM-finaalturniiril neljanda koha saanud Uruguay.

«See oli tõeliselt hea saavutus ja ma arvan, et ükskõik, mida kirjutatakse koalitsioonilepetesse, siis 5-6-7-aastaste ja vanemate poiste jaoks taoline võit – 2:0 Uruguay üle – tähendab seda, et kohe lume sulades hakkavad kõik kollektiivselt vutti taguma,» mõtiskles Ruussaar.

Selle peale naljatles Kilk, et võidu Uruguay üle oleks samuti võinud koalitsioonileppesse sisse kirjutada ning sinna võiks lisada ka võidu Serbia üle (Eesti mängib teisipäeval Tallinnas EM-valikmängus Serbiaga – toim).

«Ma räägin seda, et koalitsioonileppesse võib kirjutada igasuguseid umbmääraseid või rohkem konkreetsemaid lubadusi lastespordi arendamisest, aga rohkem kui see lause koalitsioonileppes tähendab selline adrenaliinisurts nendele poistele seda, et nad tõepoolest hakkavad ise vutti taguma,» märkis Ruussaar.

«Kui juba jõudsime võimuleppe juurde, siis oleks ju võinud kirjutada «kaalume võitu Serbia võistkonna üle»,» lisas Hõbemägi naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles