Mart Poomi poeg lõi Eesti meistriliigas elu esimese värava

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Poom.
Markus Poom. Foto: Anni Õnneleid/Õhtuleht/Scanpix

Eesti jalgpalli meistriliiga 8. voorus alistas Tallinna Flora Narva Transi 4:2. Sportland Arenal peetud kohtumises tõusid Flora kangelasteks vahetusmehed Mark Anders Lepik ja Markus Poom, kes tõid Florale võidu lisaminutitel.

Flora läks 31. minutiks 2:0 juhtima, kui täpsed olid Madis Vihmann ja Zakaria Beglarishvili. Transi tõi mängu tagasi Dzmitri Koub, kes lõi 63. minutil ühe värava tagasi ja viigistas 71. minutil penaltist. 16-aastane Lepik ja temast kaks aastat vanem Poom skoorisid Flora poolelt vastavalt esimesel ja neljandal üleminutil. Mart Poomi poja jaoks oli tänane tabamus Meistriliigas elu esimene.

Flora tõusis võiduga Tallinna Levadia kannule. Mõlemal on kaheksa mänguga kogutud 20 punkti, Nõmme Kalju on 17 punktiga kolmas.

Teistes mängudes tegid Levadia ja Nõmme Kalju 1:1 viigi, Paide Linnameeskond ja Tartu Tammeka leppisid samuti 1:1 viiki ja Viljandi Tulevik alistas 2:1 Pärnu Vapruse.

Tabeliseis kaheksa vooru järel: 1. Levadia 20, 2. Flora 20, 3. Kalju 17, 4. Trans 13, 5. Infonet 10, 6. Paide 10, 7. Tammeka 10, 8. Tulevik 6, 9. Sillamäe 5, 10. Pärnu 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles