Kõik saali: uuenenud Kalevi spordihall avatakse planeeritust varem

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi spordihall üks kuu enne esimest mängu
Kalevi spordihall üks kuu enne esimest mängu Foto: Erik Prozes

Legendaarse Kalevi spordihalli renoveerimistööd on lõpule jõudmas ja täna sai paika uuendatud halli avamäng. Pikka aega oli teada, et halli õnnistab mai keskel sisse Eesti võrkpallikoondis, ent esmalt mängitakse seal siiski korvpalli. 5. mail saab rahvas Kalevi spordihallis näha BC Kalev/Cramo ja Pärnu Sadama vahelise poolfinaalseeria kolmandat matši.

Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul oli kolmanda mängu toimumiskoht mõnda aega lahtine. Esimene kohtumine peetakse laupäeval hoopis Kuressaares ja teine 2. mail Pärnus. Kuressaare kasuks langes valik ka seetõttu, et kalevlased teevad medalimängude-eelse laagri Saaremaal.

«Kalevi spordihalli inimesed said asjad valmis ja nad tahtsid ruttu korraliku avalöögi ära teha. Meie mäng peaks selleks sobima küll. Me ei saa seal kahjuks varem treenida ja uuendatud saaliga tutvuda, aga rahvale peaks see huvitav olema,» rääkis Varrak.

«Kuressaares arvatakse, et tuleb ka palju rahvast ja Pärnus ilmselt ka. Kalevi spordihalli puhul peaks samuti kõik tingimused loodud olema. See polnud niivõrd meie, kui Tallinna linna soov ja laias laastus korraldavad seda mängu just nemad. Publik peaks juba sellepärast kohale tulema, et uuendatud saali näha ja kui poolfinaalseeria peaks põnevaks kujunema, siis seda enam,» lisas ta.

Korvpallimängude ajal peaks Kalevi spordihallis olema 1870 istekohta, võrkpallureid mahub tribüünidele vaatama 1600 inimest. Lisaks müüakse võrkpallikoondise matšidele maksimaalselt 400 seisukohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles