Puparti ja Juhkami loobumine tekitas uue olukorra

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: Facebook

Eile nimetas võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Crețu need 17 meest, kes MM-valikmängudeks ja Maailmaliiga kohtumisteks koondise laagri kutse teenisid. Suurim muudatus võrreldes viimaste aastatega on nurgaründajate osas.

Eemale jäävad kaks koondise põhimeeste sekka kuulunud nurgaründajat Keith Pupart ja Martti Juhkami. Kumbagi ei vaeva õnneks vigastus, Juhkami jääb eemale isiklikel põhjustel, Pupartil on kokkulepe, et ta liitub koondisega EM-finaalturniiri ettevalmistuse ajal.

Nende puudumisel konkureerivad teise põhinurgaründaja koha pärast Taavet Leppik, Andrus Raadik, Kristo Kollo ja Karli Allik. Poola liigas Crețu käe all mänginud Robert Tähe koht koosseisus on ilmselt kindel. Allik oli koondises juba eelmisel suvel. Leppik pole koondist ametlikes mängudes esindanud, Kollo kuulus rahvusmeeskonna nimekirja viimati 2014. aasta alguses, Raadik 2013. aastal.

Soomes suurepärase esimese välishooaja teinud ja selle pronksiga lõpetanud Raadik pikendas hiljuti oma senise tööandaja Pielavesi Sampoga kahe aasta võrra lepingut. Seega ei võta ta koondist kui võimalust kuskil parem leping saada, vaid näeb seda pigem huvitava väljakutsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles