Udine peatreener: oleks kurb, kui Veideman meie juures ei jätkaks

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman Udines.
Rain Veideman Udines. Foto: twitter

Itaalia korvpalli tugevuselt teises liigas mängiva Udine Amici klubi treenerid ja juhtkond jäid märtsi alguses meeskonnaga liitnud Rain Veidemaniga ülimalt rahule ja teevad kõik, et Eesti koondislane nende juures jätkaks.

Enne Veidemani tulekut ähvardas Udinet oht madalamasse liigasse kukkuda, aga Veidemani ja nigeerlase Stan Okoye vedamisel lõpetati hooaeg kuue järjestikuse võiduga. Vahepeal oldi idadivisjonis lähedal isegi kaheksa sekka ehk play-off'i mängudele jõudmisele, aga konkurendid ei vääratanud ja võtsid kohustuslikud võidud ära.

«Klubijuhid on agentidega juba rääkinud, et Okoye ja Veideman meile jätta. Kõige tähtsam on see, et nad meie projekti usuksid ja oleksid nõus meeskonna nurgakivid olema. Oleks kurb, kui me peaks ilma nendeta jätkama. Töötame nende jah-sõna saamise nimel, aga fännidel tuleb uudiseid veel pisut oodata,» rääkis Udine peatreener Lino Lardo eilsel hooaja lõpuüritusel väljaandele Mondo Udinese.

Veideman ütles paar päeva tagasi ERRile, et ei oska oma tuleviku kohta suurt midagi öelda. «Ei teagi. Võtan väikese puhkuse, siis hakkan treenima ja siis ole näha, mis saab. Kindlasti ka koondis on tulekul,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles