Video: ela uuesti kaasa Kontaveidi elu parimale võidule (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Eesti naiste tennise esinumber Anett Kontaveit (WTA 73.) alistas eile Stuttgardi WTA turniiri teises ringis maailma edetabeli kuuenda reketi Garbine Muguruza kolmes setis 2:6, 7:6 (7:1), 6:1. 

Vaata tipphetki Kontaveidi suurest võidust:

«Elu parim võit»

2017. aastat suurepäraselt alustanud Kontaveit peab Muguruza alistamist enda karjääri suurimaks võiduks. «Kindlasti elu parim võit, nii õnnelik, et suutsin selle mängu võita,» sõnas Kontaveit pärast kohtumist pressikonverentsil. 

«Algus oli rabe. Teises setis mäng võrdsustus, hoidsime mõlemad oma servi. Lõpuks suutsin lõpuni mängus sees olla ja iga punkti eest võidelda. See määraski,» võttis eestlanna mängu kokku.

Turniiri veerandfinaalis kohtub eestlanna kas dopingukaristuse järel tippsporti naasnud Maria Šarapova või teise venelanna Jekaterina Makarovaga. Šarapova oli oma tagasitulekumatšis kolmapäeval kahes setis 7:5, 6:3 üle itaallannast Roberta Vincist. Šarapova ja Makarova heitlus on kavas neljapäeval, Kontaveit tuleb uuesti väljakule reedel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles