Glamuurne tennisekaunitar: Šarapova on petis ja petised ei tohiks üldse võistelda (3)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard Foto: Angela Weiss/AFP

Kanadalanna Eugenie Bouchard (WTA 59.) liitus nende inimeste armeega, kes arvavad, et Stuttgardis pärast dopingukaristust esimest võistlust tegev Maria Šarapova ei tohiks tenniseväljakutel üldse viibidagi.

15-kuulist võistluskeeldu meldooniumi tarvitamise eest kandnud Šarapova oli oma tagasitulekumatšis kolmapäeval kahes setis 7:5, 6:3 üle itaallannast Roberta Vincist. 2014. aastal Wimbledonis finaali jõudnud ning tenniseväljakute kõrvalgi rohkelt meediatähelepanu teeniv Bouchard on aga veendumusel, et venelannat ei oleks tohtinud võistlema lastagi.

«Minu arust saadab WTA noortele vale sõnumi: peta ja me võtame sind avasüli taas vastu. See ei ole õige, ta ei ole keegi, kellele alt üles vaadata. See on teiste ausate mängijate suhtes ebaaus. Ta on petis ja ükski petis ei tohiks enam kunagi võistelda,» ütles Bouchard TRT Worldile.

30-aastane Šarapova on teeninud vabapääsme juba ka Madridi ja Rooma turniiridele ning peagi selgub, kas talle antakse vabapääse ka aasta teisele suure slämmi turniirile Prantsusmaa lahtistele.

«Kui mulle pakutakse vabapääset, siis ma võtan selle vastu. Vabapääse ei tähenda, et mulle ulatatakse kohe võistluste karikas. Pean ikkagi mängima ja need matšid võitma,» kommenteeris Šarapova ise palju vastukaja tekitanud olukorda.

Käimasoleval Stuttgardi tenniseturniiril kohtub Šarapova täna teises ringis venelanna Jekaterina Makarovaga. Kui ta selle matši võidab, läheb ta veerandfinaalis vastamisi eestlanna Anett Kontaveidiga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles