Kris Meeke loobus ülejäänud hooajaks igasugusest strateegiast

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke.
Kris Meeke. Foto: SCANPIX

Citroeni esipiloot Kris Meeke on pärast nelja esimest MM-etappi otsustanud igasugusest strateegiast loobuda ning pingutada igal etapil võidu pärast.

Meeke’i jaoks on hooaeg alanud raskelt. Ta võitis küll Mehhiko ralli, ent on MM-sarja üldarvestuses liider Sebastien Ogier’st 61 punkti kaugusel. Nüüd on mees otsustanud täispanga peale minna ning võita nii palju rallisid kui vähegi võimalik.

«Hooaja alguses oli mul kindel strateegia, kuid see on nüüd läinud,» lausus Meeke, kelle leping Citroeniga lõppeb selle hooaja järel. «Nüüd keskendun vaid rallide võitmisele.»

Meeke on MM-sarja üldarvestuses seitsmendal kohal ning see annab talle reedeseks rallipäevaks soodsa stardipositsiooni. Meeke’i peetakse ka ralli üheks favoriidiks. «Kui inimesed nii räägivad, siis olgu. Sellel rallil tuleb olla hästi tundlik. Siin on palju keerulisi kohti, mis võivad ralli lõpetada,» lausus Meeke täna algava ralli kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles