Järv tõstis Tartu võidule

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank (sinises) - Tallinna Selver.
Tartu Bigbank (sinises) - Tallinna Selver. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Bigbank suutis tiitlikaitsja Tallinna Selveri liidri Lincoln Williamsi kolm geimi kestnud nõrkusehetke ära kasutada ja võitis Eesti meistrivõistluste finaalseeria viienda kohtumise 3:2. Selg on Tartul ikka vastu seina, sest Selver juhib nelja võiduni peetavat seeriat 3:2.

Mõlemad meeskonnad katsetasid palju koosseisuga, lõpuks tõmbas pikema kõrre Tartu loots Oliver Lüütsepp. Pöördelise muutuse tõi Tartu mängu sidemängijate vahetus, kui Ronald Järv asendas teise geimi lõpus Robert Viiberit. Tema tõsted klappisid eriti hästi nii diagonaali Bradley Gunteriga kui tempomees Mart Naabriga. Aga ka kõigi teistega. Gunter tõi parimana 26 silma.

Lüütsepp tõdes, et Järv oli muutuse tooja, ning tunnustas ka noorukest Stefan Kaibaldi. «Ronald tõi muutuse, Stefan stabiilsuse,» sõnas Lüütsepp. Kaibald sekkus teises geimis liialt eksinud ameeriklase Michael Michelau asemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles