Video: EMil esikümnesse jõudnud Raul Mustal ei pidanud närv vastu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must EMil.
Raul Must EMil. Foto: Erakogu

Taanis sulgpalli Euroopa meistrivõistlustel sai kaheksandikfinaalis Eesti esireket Raul Must (BWF 58) kaotuse seitsmenda paigutusega ja maailma edetabelis 30. kohal asuvalt prantslaselt Brice Leverdezilt 21:18, 16:21, 8:21. 

Mäng algas Musta jaoks lootusrikkalt, kui esimeses geimis juhtis ta koguni kümne punktiga. Geimi lõpuks võttis Leverdez järele, kuid geimivõit läks siiski eestlasele. Teises geimis oli kogu aeg punkti-paariga peal vastane ja viigistas mänguseisu. Kolmandas geimis Must enam enda mängu ei leidnud ja pidi tunnistama 55 minutit kestnud kohtumises Leverdezi paremust.

«Kehv kaotus, seekord oli hea võimalus teda võita. Taseme poolest olin võrdne, kuid ei pidanud närvipingele vastu. Teises geimis lõi närv sisse ja mängisin alla oma taseme. Kahjuks on olnud sageli nii, et mängin mingi perioodi mängust hästi ja siis kehvasti ega suuda sellest kehvast perioodist välja tulla. Hea võimalus oli seekord EMil medal võita, kuid kui ise teed vead ära, siis seda ei tule kahjuks,» sõnas Must mängu järel

Musta sõnul on järgmine suurem eesmärk augustis Šotimaal Glasgow’s toimuv MM.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles