Joshua: alistan Klitško ja teen sammu legendi staatuse poole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško matšieelsel pressikonverentsil.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško matšieelsel pressikonverentsil. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Briti poksiäss Anthony Joshua usub, et tal õnnestub laupäevases üliraskekaalu tiitlimatšis alistada vanameister Vladimir Klitško ja seeläbi teha järjekordne samm legendi staatuse poole.

IBFi, WBA ja IBO meistrivööde eest heitlema asuvad mehed tulevad Wembley staadionil umbes 90 000 inimese ette ning tõenäoliselt on selle matši puhul tegemist viimase kümnendi kõige tähelepanuväärsema üliraskekaalu tiitlimatšiga.

«Ma ei alahinda ühtegi vastast,» teatas Joshua, kes on profikarjääri jooksul võitnud kõik oma 18 matši nokaudiga. «Ma keskendun ainult endale ja vastasele. Parem mees võitku. 29. aprill on minu jaoks lihtsalt järjekordne samm teel legendi staatuse suunas,» teatas Joshua matšieelsel pressikonverentsil.

«Ma ei tunne hirmu, kuid ma ei alahinda ka ühtegi vastast,» lisas britt veel.

Kui Joshua teatas, et tema kindlaks sihiks on võit, siis Klitško sõnul on tema samuti ennustused teinud, kuid neid ta välja ei öelnud. Ukrainlase ennustused on talletatud mälupulgale, mida ta pressikonverentsil ka demonstreeris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles