Malaga president hirmutas Barcelonat: see Kataloonia saast isegi ei nuusuta meistritiitlit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaga - Barcelona
Malaga - Barcelona Foto: JON NAZCA/REUTERS

Hispaania kõrgliigaklubi Malaga president Abdullah Al-Thani ajas sotsiaalmeediasse tehtud postitusega Barcelona jalgpalliklubi ärevaks, kuna kirjutas, et mitte mingil juhul ei võida tänavust liigahooaega Kataloonia klubi.

Malaga ja Madridi Real lähevad vastamisi liigahooaja viimases mängus. Kuna Hispaania kõrgliigas on hetkel nii Barcelonal kui Madridi Realil võrdselt 78 silma (Realil on mäng varuks), kardab Barcelona Al-Thani säutsu järel Malaga meelega kaotamist.

Al-Thani postitus Twitteris kõlas selliselt: «Allahi abiga alistame nad väljakul, aga see Kataloonia saast isegi ei nuusuta meistritiitlit pärast seda, mida nad ütlesid treener Micheli kohta.»

Endine Madridi Reali peatreener ning praegune Malaga juhendaja Michel ajas Barcelona fännid marru, kuna ütles avalikult, et sooviks Hispaania meistrina näha pealinna klubi.

Barcelona jalgpalliklubi on Al-Thani säutsu pärast teinud kaebuse ka liiga juhtidele. «Avaldame meelepaha Malaga presidendi Abdullah Al-Thani säutsu pärast. See rikub nii ausa mängu reegleid, eetikat kui ka seadusi. Kaebame otsuse Hispaania spordi nõukokku ning anname sellest teada ka La Ligale,» kirjutas Barcelona pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles