Jalgpall Norras: pallipoisid tõid jalgpalluritele palle lumesaaniga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bjørnevatni pallipoisid
Bjørnevatni pallipoisid Foto: twitter

Norra jalgpalli karikavõistluste avaringis võõrustas neljanda liiga klubi Bjørnevatn kõrgliigas mängivat Tromsot. Mängu võitis 5:0 Tromso, kuid tulemusest enam pakkusid tähelepanu pallipoisid, kes tõid jalgpalluritele palle ette lumesaanidega.

Bjørnevatni koduväljakut ümbritsesid kolmapäeval nelja meetri kõrgused lumevallid. Kuna kogemus on näidanud, et pallipoisid kipuvad lumevallidelt alla libisema, otsustati appi võtta endine professionaalne lumesaanisportlane Aleksander Nordgaard.

«Mulle anti käsk lumesaaniga pallipoisse pallidele järele vedada, sest nad kukkusid pidevalt vallidest alla. Seal oli nii palju lund,» ütles Nordgaard.

«Pidime asjale loominguliselt lähenema ja see tundus naljakas idee. Kasutame kõiki võimalusi, mis meil on. Ma ei usu, et midagi sellist Norras kunagi tehtud oleks. Võimalik, et oleme esimesed maailmas,» ütles klubi esindaja Egil Isaksen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles