Suured poisid astuvad mängu: Dr Dre üllatas tiitlimatši eel Anthony Joshuat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatsi kõrvaklapid saadavad Anthony Joshuat kõikjal.
Beatsi kõrvaklapid saadavad Anthony Joshuat kõikjal. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Suured poksimatšid tõmbavad ikka ligi suurel hulgal meelelahutusmaailma tähti ning mingisugune erand ei ole ka laupäevane Anthony Joshua ja Vladimir Klitško üliraskekaalu tiitlimatš Londonis. Joshuale avaldas viimati oma toetus muusikamaailma suurnimi Dr Dre.

Kuuel korral Grammy võitnud Dr Dre on suur poksihuviline ning nagu selgub, siis ka Joshua talendi austaja. Laupäevase matši eel tegigi Dr Dre videokõne Joshuale, et 27-aastast britti enne suurt tiitlimatši veel veidike motiveerida. Samas ei tasu muidugi unustada, et Joshua üks suursponsoreid on Dr Dre poolt asutatud firma Beats Electronics.

«Ma olen siin, et sulle edu soovida,» teatas Dr Dre videokõne tervitused.

«Vennas, sa tead küll, et ma saan hakkama,» oli Joshua kiire vastus.

Loomulikult vahetati seejärel veel hulgaliselt viisakusi.

27-aastane Joshua on senise profikarjääri jooksul pidanud 18 matši ja need kõik ka võitnud. Seejuures on Joshua võitnud kõik matšid nokaudiga ja kõige kauem on ta ringis veetnud ainult seitse raundi.

41-aastasel Klitškol on profina koos 64 võitu, 53 nokauti ja 4 kaotust. Laupäevases duellis lähevad jagamisele IBFi, WBA ja IBO meistrivööd.

Casually Chilling... OHHHH SH*T @drdre #AJBoxing

A post shared by Anthony Joshua (@anthony_joshua) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles