De Rossi: vahel tahaks noortel mängijatel kurikaga hambad sisse lüüa

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniele De Rossi
Daniele De Rossi Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP

Võitlusliku mängustiili poolest tuntud Roma jalgpallur Daniele De Rossi kannab samasugust suhtumist kaasas ka väljaspool jalgpalliplatsi. Intervjuus Itaalia väljaandele sõnas poolkaitsja ei mõista tänapäeva noori jalgpallureid, kes riietusruumis nutiseadmetes istuvad.

«Mõned noored ajavad mind närvi. Kui ma näen, et nad teevad enne mängu Instagrami otseülekannet, siis tahaksin neil pesapallikurikaga hambad sisse lüüa. Aga nad on alles 18-aastased ning 20 aasta pärast kiruvad nemad omakorda noori taga,» rääkis 33-aastane De Rossi.

«20 aastat tagasi oli kõik teisiti. Praegu on 20-aastasel kutil, kes pääseb esindusmeeskonda, on rohkem Instagrami jälgijaid kui Lionel Messil. Kui mina olin noor, siis kurtsid vanemad mängijad, et elu ei ole selline nagu vanal ajal – kõik muutub ajas,» tunnistas keskväljamees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles