Fotod: Klitško ja Joshua demonstreerisid tiitlimatši eel muskleid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hilisõhtul toimub viimase kümnendi kõige tähtsam profipoksi üliraskekaalu tiitlimatš, kui Wembley staadionil lähevad vastamisi Anthony Joshua ja Vladimir Klitško. Reede lõunal astusid mehed Londonis veel kaalu peale ja näitasid oma füüsilist vormi.

Matšile läheb raskema mehena vastu Joshua, kelle kehakaaluks märgiti 113,5 kg. Klitško kaalule astumisel lõid ette numbrid 109 kg.

«See saab olema Joshua karjääri kõige tähtsam matš. See on tema jaoks tõsine test. Matši järel saavad vastuse väga paljud küsimused,» sõnas kaalumist jälginud poksilegend Lennox Lewis Sky Sportsile.

27-aastane Joshua on senise profikarjääri jooksul pidanud 18 matši ja need kõik ka võitnud. Seejuures on Joshua võitnud kõik matšid nokaudiga ja kõige kauem on ta ringis veetnud ainult seitse raundi.

41-aastasel Klitškol on profina koos 64 võitu, 53 nokauti ja 4 kaotust. Laupäevases duellis lähevad jagamisele IBFi, WBA ja IBO meistrivööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles