Juhkami karjäär jätkub Prantsusmaa kõrgliigas

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Võrkpallur Martti Juhkami mängijakarjäär jätkub Prantsusmaa kõrgliigas Tourcoing VB klubis. Sel hooajal mängis Juhkami Austrias Hypo Tirolis, eelmisel Prantsusmaa esiliigas.

Ta sõlmis klubiga kaheaastase lepingu.

Enda sõnul võetakse ta meeskonda põhimeheks. «Eesmärk on mõne aastaga tagasi Prantsusmaa liiga tippu jõuda, kus aastaid tagasi oldi,» ütles Juhkami. «Treener on ambitsioonikas ja armastab kõvasti tööd teha ehk kindlasti on eesmärgid suured.» Meeskonna eelarve on 1,4 miljonit, mis oleks sellel aastal liigas suuruselt neljas.

See on nurgamehe senise karjääri kõrgema tasemega liiga. Lisaks on ta varasemalt pallinud Saksamaal. «Senise karjääri jooksul on lepingud iga aastaga paremaks läinud tõesti,» on võrkpallur rahul.

Seejuures oli tal võimalus eelmisel hooajal Rennes´is mängides esliiga finaali võiduga samuti kõrgemale tõusta, ent seal saadi kaotus. «Väga huvitav oleks Rennes´i vastu mängida. Kui nad üles pääsevad, siis neil kindlasti suured rahad taga ja teevad tugeva meeskonna,» usub ta. Sel aastal püüab Rennes´i ridades kõrgliiga kohta koondise kapten Kert Toobal.

Eesti koondises nurgaründajat sel suvel ei näe, Juhkami loobus isiklikel põhjustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles