Levadia küttis Vaprusele tulise sauna, Flora ja Kalju samuti võidukad

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia vs Nõmme Kalju
Levadia vs Nõmme Kalju Foto: Eero Vabamägi

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas tabeliliider Levadia koguni 8:0 punase laterna Pärnu Vapruse. Kübaratriki lõi Jevgeni Kobzar, kaks tabamust lisas Mark Oliver Roosnupp, ühe Rimo Hunt, Joao Neto Morelli ja Aime Marcelin Gando Biala. 

Flora oli tänu Zakaria Beglarišvili penaltile ja Maksim Gussevi väravale 2:0 üle Viljandi Tulevikust, Nõmme Kalju alistas Artjom Dmitrijevi penaltist ning Artur Valikajevi ja Janar Toometi väravatest 3:1 Tartu Tammeka. Tartlaste auvärava lõi samuti penaltist Kaspar Paur.

Levadial on tabelis esimese mänguderingiga kogunud seitse võitu ja kaks viiki täpselt nagu ka Flora. Levadia väravate vahe on aga +27, Floral +16. Kolmandal kohal oleval Kaljul on 20 punkti.

Homme Postimehe telemängus Sillamäega kohtuv Narva Trans on 13 punktiga neljas, samuti homme vastamisi olevad Infonet ja Paide on saanud kaheksa mänguga 10 punkti. Sama palju punkte on Tammekal, järgnevad Tulevik, Sillamäe ja üheksast esimesest mängust vaid ühe viigipunkti saanud Vaprus, kellele on löödud 33 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles