Vladimir Ivanov piirdus Usbekitanis kahe poolfinaaliga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti tennisist Vladimir Ivanov (ATP 444.) jõudis Usbekistanis 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga Futures turniiril poolfinaali nii üksik- kui ka paarismängus, kuid pidi siis tunnistama vastaste paremust.

Esimeses ringis alistas Ivanov 24-aastase ukrainlase Vadym Ursu (ATP 732.) loovutamata vastasele ainsatki geimi 6:0, 6:0. Teise ringi kohtumises alistas ta oma paarismängu partneri valgevenelase Dzmitry Zhyrmonti (ATP 366.) 6:4, 6:0. Veerandfinaalis oli Ivanovi vastaseks 18-aastane usbekk Jurabek Karimov (ATP 989.), kes alistus 6:4, 6:2, vahendab Tennis.ee.

Poolfinaalis kohtus Ivanov samuti usbeki Sanjar Fayzieviga (ATP 371) , kellega ta oli varem kohtunud kolmel korral ja võitude seis oli 2:1 usbeki kasuks. Ka seekord läks võit 22-aastasele usbekile 6:2, 6:1. Pisut vähem kui tund kestnud mängus lõi Fayziev üheksa serviässa, Ivanovi kontole jäi üks serviäss ja kaks topeltviga. Usbekil oli mängus viis murdevõimalust, millest realiseeris neli, eestlane jõudis vaid ühe murdepallini.

Futures turniirile poolfinaali jõudmisega teenis Ivanov kaheksa ATP punkti. Mis kohale maailma edetabelis ta sellega kerkib, kajastub 8. mail avaldatavas ATP edetabelis.

Paarismängus jõudsid Ivanov / Zhyrmont poolfinaali, seljatades kaks Usbekistani paari, esimeses ringis Ahad Ermatov / Azizbek Lukmanovi 6:4, 6:1 ja seejärel Botir Sapaev / Pavel Tsoy 6:1, 6:1. Poolfinaalis kaotasid nad India paarile N.Sriram Balaji / Vishnu Vardhan, kellel on turniiri teine paigutus. Poolteist tundi kestnud mäng oli tasavägine ja lõppes tulemusega 6:4, 6:7 (2), 5:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles