Kullamäe pärast kaotust Raplale: juhtus see, mida ma kõige rohkem kartsin

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eesti korvpalli meistrivõistluste poolfinaali avakohtumises sai koduväljakul mänginud Tartu Ülikool kirja kaotuse, kui jäi 60:70 ala Rapla Avis Utilitase meeskonnale. Tartu peatreener Gert Kullamäe ütles pärast mängu, et juhtus see, mida ta kõige rohkem kartis ehk play-off'i pinge sai mõnele mehele saatuslikuks.

«Ükskord see pidi tulema, natuke halval ajal tuli ainult,» sõnas Kullamäe pressiteenistuse vahendusel. «Mis ma oskan öelda… Seda, kuidas play-off’i pinge võtab mõne mehe väga maha – seda ma kartsin kõige rohkem. Meil on päris mitu meest, kes sellise pinge all mänginud. Mõnes mõttes oli üllatus, kuid samas kartsin, et täpselt nii lähebki. Ega poolajal ei juhtunudki nii väga midagi – me lihtsalt rääkisime neile noorematele meestele, et esimene ehmatus on nüüd käes ja olemas, tuleb sellest üle olla. Muud midagi,» rääkis tartlaste loots, kelle meeskond oli avapoolaja järel juba 17-punktilises kaotusseisus.

Seejuures tegi võitjate poolt väga hea mängu Domen Bratoz, kes viskas 25 punkti. Kommentaariks vastaste tagamängija Domen Bratoži mõju kohta sõnas peatreener nii: «Bratozil oli, olgem ausad, ka väga hea päev. Sellega lõhkus ta meie mängu küll. Pea kõik visked pani kotti, kindlasti respekt selle eest, aga küll me ta kinni saame.»

Kolme võiduni peetava seeria järgmine kohtumine toimub esmaspäeval Raplas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles