Video: Wizardsi tandem lõpetas Hawksi hooaja ning kohtub teises ringis põhiturniiri võitjaga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Washington Wizardsi mängujuht John Wall (palliga) viskas Atlanta Hawksi vastu 42 punkti ning vedas oma koduklubi poolfinaali, kus minnakse vastamisi Boston Celticsiga.
Washington Wizardsi mängujuht John Wall (palliga) viskas Atlanta Hawksi vastu 42 punkti ning vedas oma koduklubi poolfinaali, kus minnakse vastamisi Boston Celticsiga. Foto: John Bazemore/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA play-off'is toimus möödunud ööl kolm kohtumist. Ühtlasi sai selgeks, et pääsu teise ringi kindlustasid nii Washington Wizards, kes alistas neljandat korda Atlanta Hawksi, kui ka idakonverentsis põhiturniiri võitnud Boston Celtics, kes saatis suvepuhkusele Chicago Bullsi.

Wizards pääses nelja võiduni peetavavast play-off’i avaringist edasi, kui võitis läinud ööl võõrsil 115:99 Hawksi. Seejuures viskasid võitjameeskonna parimatena John Wall ning Bradley Beal kahe peale kokku koguni 73 punkti, millest 42 kanti Walli ning 31 Beali nimele. Hawksi eest kogus Paul Millsap 31 ning Dennis Schroder 26 silma. Wizards võitis seeria mängudega 4:2.

Teise ringi pääses ka idakonverentsis põhiturniiri liidrina lõpetanud Celtics, kes sai viimati samuti võõrsil 105:83 jagu Bullsist. Võitjameeskonna resultatiivseimana viskas Averly Bradley 23 punkti ning Gerald Green lisas 16 silma. Bullsi parimana tõi Jimmy Butler 23 punkti. Ehkki seeria võitis lõpuks 4:2 Celtics, siis mäletatavasti kaotati Bullsile kaks esimest kohtumist.

Otsustavat seitsmendat mängu läheb vaja aga paaris LA Clippers / Utah Jazz, kelle vahel on seis seerias 3:3 viigis. Viimati sai tunda võidurõõmu Clippers, kelle võidunumbrid võõrsil toimunud kohtumises olid 98:83, tänu millele selgub parem meeskond otsustavas seitsmendas mängus. Clippersi eest viskas Chris Paul 29 punkti, DeAndre Jordan lisas 13 punkti ning võttis maha koguni 18 lauapalli. Jazzi parimana tõi Gordon Hayward 31 silma.

Nii kohtuvad idakonverentsi esimeses poolfinaalis Boston Celtics ja Washington Wizards ning teises paaris tiitlikaitsja Cleveland Cavaliers ja Toronto Raptors. Läänekonverentsis kohtuvad omavahel teises ringis San Antonio Spurs ja Houston Rockets. Golden State Warriors ootab oma poolfinaalvastast paarist LA Clippers / Utah Jazz.

Video Wizardsi mängumeeste John Walli ning Bradley Beali esitustest, kes viskasid kahe peale võidumängus Hawksi vastu 73 punkti:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles