Šarapova järgmine vastane Stuttgardis: talle osutatav lisaabi on vale (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Mladenovic.
Kristina Mladenovic. Foto: Anton Denisov/Sputnik/Scanpix

Pärast 15 kuu pikkust võistluskeeldu taas tipptennisesse naasnud Maria Šarapova on teinud seda edukalt, kui ta on jõudnud Stuttgardis juba poolfinaali. Venelannaga poolfinaalis kohtuv Prantsusmaa tennisist Kristina Mladenovic usub, et Šarapovat on liialt soositud ja tegelikult niimoodi teha ei tohiks.

Šarapova sai Stuttgardi turniirile vabapääsme ning paljude tippude hinnangul ei tohiks dopinguga vahele jäänud sportlane selliseid vabapääsmeid saada ning venelanna peaks ise alustama madalamatelt turniiridel ja niimoodi endale tabelipunkte koguma, kirjutab BBC Sport.

«Ma saan turniiride korraldajatest aru. Nad tahavad näha teda oma võistlustel,» sõnas Mladenovic esmalt.

«Šarapova on väga kuulus ja turniiride korraldajad tahavad rohkem tähelepanu. See on osa kogu sellest ärist,» lisas ta veel. «Samas ei ole see aus, kui jagatakse niimoodi vabapääsmeid. Ka teised on dopingukontrollis vahele jäänud ja tagasi tulnud, kuid nad on teinud seda teistmoodi. Neile ei ole jagatud vabapääsmeid. Loomulikult on tal õigus taas tennist mängida, kuid ta ei tohiks saada lisaabi võrreldes teiste mängijatega.»

Loomulikult jõudis Mladenovici kommentaar ka Šarapova kõrvu. Venelanna end sellest häirida ei lasknud. «See ei mõjuta mind. Ma keskendun oma mängule,» sõnas Šarapova.

Kui Šarapova jõuab Stuttgardi turniiril finaali, siis tagab ta endale pääsme ka Prantsusmaa lahtiste eelvõistlusele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles