Klitško tahab Joshuaga uuesti kohtuda, britt unistab aga Furyst

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško on valmis taas Anthony Joshuaga vastamisi minema.
Vladimir Klitško on valmis taas Anthony Joshuaga vastamisi minema. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Läinud ööl profipoksi üliraskekaalu tiitlimatšis kaotust tunnistama pidanud ukrainlane Vladimir Klitško ütles Sky Sportsile, et soovib rakendada lepingus asetsenud punkti, mille alusel kohtuksid vanameister ning Anthony Joshua uuesti.

27-aastane britt sai 11. raundis kirja võidu, kui ta kuulutati tehnilise nokaudiga võitjaks ning ta sai lisaks IBFi meistrivööle endale nii WBA kui ka IBO tiitlid.

«Muidugi, meil on see punkt lepingus kirjas ning olen sellest praegu huvitatud,» ütles Klitško pärast kaotatud tiitlimatši. «Tuleb analüüsida, mida paganat just juhtus. Sellest hoolimata õnnitlen Joshuat, kes tõusis püsti, võitles end tagasi ning sai tiitlid enda nimele,» lisas 41-aastane ukrainlane.

Joshua tahaks aga juba vastamisi minna Tyson Furyga. «Fury, Tyson Fury, kus sa oled, kullake?» karjus Joshua võiduka matši järel. «Ma tean, et ta on palju sellest mõttest rääkinud ning soovib tagasi tulla ja võidelda – ma soovin pakkuda taas 90 000 inimesele võimalust vaadata veel üht poksiõhtut. Praegu soovin lihtsalt kõigiga võidelda, sest ma naudin seda hetke,» rääkis Joshua, kelle matši Klitškoga oli Wembley staadionil tulnud samuti vaatama ligi 90 000 inimest.

Hiljem vastas Fury Twitteri vahendusel, et võtab Joshua pakutud väljakutse vastu. «Võtan Anthony Joshua väljakutse vastu. Me pakume maailmale kõige suurema lahingu, mis 500 aasta jooksul peetud. Ma olen valmis sinuga mängima, sinuga kohtumine on ühe poksija unistus,» kirjutas Fury oma Twitteri kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles