Liverpool võib saada olulisteks mängudeks vajaliku täienduse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Adam Lallana.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Adam Lallana. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi jätkab Inglismaa kõrgliigas võitlust, mille eesmärk on hooaja lõpus ehk pärast nelja kohtumist asuda liigatabelis esinelikus, et mängida järgmisel aastal Meistrite liigas.

Hea uudis Liverpooli jaoks on see, et treeningutega taasliitus Inglismaa koondislasest poolkaitsja Adam Lallana, keda on viimased kuus kuud vaevanud reievigastus. Meeskonna peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul valmistab kõnealune uudis talle väga rõõmu, kuid sakslane pole veel kindel, kas Lallana on valmis väljakule jooksma juba homses kohtumises Watfordiga. «Ma nägin tema nelja viimast taastavat treeningut ning ta tundus olevat valmis. Sellegipoolest on põhimeeskonnaga trenni tegemine erinev,» tunnistas Klopp Liverpooli kodulehele.

«Tuleb mõelda, kas ta suudab homme juba joosta väljakule algkoosseisus või mitte. Kui ta ei suuda üle 45 minuti mängida, siis ta alustab pingilt. Eks vaatame, kuidas olukord on, kuid see on praegu parim uudis, et saime ta endale tagasi,» lisas sakslane.

Liverpool sai viimati valusa kaotuse, kui koduväljakul jäädi 1:2 alla Crystal Palace’i meeskonnale. Ehkki liigatabelis hoitakse praegu kolmandat kohta, on neil lähikonkurentidest üks mäng enam peetud.

Premier League’i esikuuik:

  1. Londoni Chelsea 78 punkti (33 mängust)
  2. Tottenham Hotspur 74 (33)
  3. Liverpool 66 (34)
  4. Manchester City 65 (33)
  5. Manchester United 64 (33)
  6. Londoni Arsenal 60 (32)

Liverpooli homne kohtumine liigatabeli 13. meeskonna Watfordi vastu algab võõral väljakul kell 22. Lisaks lähevad Punased sel hooajal veel vastamisi Southamptoniga (kodus), West Ham Unitediga (võõrsil) ja Middlesbrough’ga (kodus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles