Roma derbikaotus viis Juventuse kuuenda järjestikuse tiitli lävele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balde Keita (paremal) kostitas AS Romat kahe väravaga.
Balde Keita (paremal) kostitas AS Romat kahe väravaga. Foto: Fabrizio Corradetti/lapresse/Scanpix

Jalgpalli Itaalia kõrgliigas on kuuendale järjestikusele meistritiitlile väga lähedal Torino Juventus, kes vajab allesjäänud neljast mängust esikoha kindlustamiseks vaid nelja punkti. Juventuse elu tegi kergemaks nende lähima jälitaja AS Roma 1:3 kaotus linnarivaalile Laziole.

Balde Keita viis Lazio võõrsil juba 12. minutil juhtima, ent 45. minutil viigistas Daniele de Rossi penaltist seisu. Teise poolaja alguses läks Lazio aga Dušan Basta väravast uuesti ette ja võidu kindlustas neile Keita teine tabamus viis minutit enne mängu lõppu. Roma lõpetas kohtumise kümnekesi, sest lisaminutitel eemaldati Antonio Rüdiger.

Eile Atalantaga 2:2 viigi teinud Juventusel on tabelis 84 ja Romal teisena 75 punkti. Kolmas on 71 punktiga Napoli, ent täna õhtul Milano Interist jagu saades võivad nad jõuda Romast vaid punkti kaugusele. Lazio on 67 punktiga neljandal kohal, edestades Atalantat kolme ja AC Milani kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles