Üheksanda meistritiitli võitnud Selver võib mitmest põhimehest ja treenerist ilma jääda

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver - Tartu Bigbank.
Tallinna Selver - Tartu Bigbank. Foto: Tairo Lutter

Täna klubi ajaloo üheksanda meistritiitli võitnud Tallinna Selveri võrkpalliklubi võivad kahe hooaja vahel oodata suured muudatused. Lahkumas on mitmed põhimehed ja võimalik, et ka peatreener Rainer Vassiljev.

33-aastane Vassiljev pole kunagi saladust teinud, et tahaks end piiri taga proovile panna. Selveriga sai tema leping läbi. Mees ise ütleb, et ei taha 15 aasta pärast öelda, et on kogu karjääri Balti liiga treener olnud. Selveri juhtkond on sellega kursis. «Olen vaadanud ja otsinud. Pole vahet, kas alustada abitreenerina või peatreenerina. Midagi ei saa välistada, ka Soome on võimalus. Ka Selveriga jätkamine on võimalik. Eks suvi näitab,» ütles Vassiljev, kes juba homme alustab tööd Eesti koondisega.

Lisaks on lahkumas 20-aastane nurgaründaja Karli Allik ja ehk ka teine nurgamees, 21ne Oliver Orav. Samuti kolm hooaega Selveris pallinud diagonaalründaja Lincoln Williams.

«Mul oleks hea meel, kui näiteks Reimo Rannar läheks piiri taha. Ta on selline mees, kes silmnähtavalt ei sära, aga teeb alati oma ära,» ütleb Vassiljev.

Allik ütles, et temal on pakkumine olemas. «Tahan välja ja üks pakkumine on. Tahan ka Raineri (Vassiljev) ja Gianniga (koondise peatreener Gheorghe Cretu) rääkida, mis nemad arvavad. Ja suvi veel pikk, ehk tuleb veel mõni pakkumine,» ütles Allik.

Orav oli pigem kõhklev. Temal on juttu olnud ühe Prantsusmaa esiliiga klubi treeneriga. «Lõpetama kindlasti ei hakka. Eestisse jäädes jätkaksin Selveris. Eks need jutuajamised alles tulevad,» ütleb Orav, kel lisaks võrkpallile olemas ka põhitöökoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles