Ralf Aron kogus Euroopa F3 meistrisarja teisel etapil punktilisa

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron.
Ralf Aron. Foto: FIA F3

Euroopa vormel-3 meistrivõistluste teisel etapil Monza ringrajal lõpetas Ralf Aron kõigis kolmes võistlussõidus punktikohal.

Hitech Grand Prix tiimi sõitja Aron oli sunnitud nädalavahetuse esimest sõitu alustama alles 16. stardikohalt, aga tegi väga hea stardi ja võitluslikuks kujunenud sõidus tegi mitmeid möödasõite ning lõpetas kaheksandana. Teine kvalifikatsioon möödus veidi edukamalt ning tulemuseks olid kümnes ja seitsmes stardikoht vastavalt teiseks ja kolmandaks sõiduks. Mõlemas sõidus õnnestus Aronil finišeerida punktikohtadel.

«Esimese etapi järel tegime auto juures mitmeid muudatusi, aga esialgu, nagu näitas ka esimene kvalifikatsioon, oli uus seadistus veelgi kehvem,» sõnas Aron. «Proovisime seejärel midagi täiesti radikaalset ja meie üllatuseks see toimis, sest see esimene võistlussõit õnnestus päris hästi. Teine kvalifikatsioon oleks võinud ka paremini kulgeda, aga tiimikaaslane jäi esmalt mulle ette ja seejärel sõitis veel otsa, mille eest ta sai ka karistada.

Positiivne on see, et olin nädalavahetusel oma tiimist parim. Kahe etapi kokkuvõttes võib tõdeda, et Volkswageni mootorid on veidi paremad, kui Mercedese omad, mida kasutab ka meie võistkond. Ilmselt tuleb seetõttu kogu hooaeg päris raske, aga eks tuleb kõvasti tööd teha. Kuigi tulemused pole veel sellised, millega rahul olla, siis positiivne ongi see, et tegime siiski sammu edasi ja liigume tõusvas joones.»

Euroopa vormel-3 meistrisarja 3. etapp sõidetakse kolme nädala pärast Pau tänavarajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles