Elu pärast Joshua triumfi ja Klitško hävingut: kes on nüüd poksimaailmas tegijad?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (paremal) oli vanameister Vladimir Klitškoga poksides alguses silmnähtavalt närvis ja pinges. Lõpuks pani ta oma võimu siiski maksma ning on nüüd üliraskekaalu kõige tituleeritum poksija.
Anthony Joshua (paremal) oli vanameister Vladimir Klitškoga poksides alguses silmnähtavalt närvis ja pinges. Lõpuks pani ta oma võimu siiski maksma ning on nüüd üliraskekaalu kõige tituleeritum poksija. Foto: Nick Potts/AP/Scanpix

Anthony Joshuast saab profipoksi esimene miljardär! Vähemalt nii usuvad ala asjatundjad ja turundusspetsid.

Ebamaiselt võimsa löögiga Joshua on seni oma raudsete rusikatega kokku löönud umbes 50 miljonit dollarit. Seega ulmelise eesmärgini on veel pikk tee. Esimene samm surematuse ja meeletute rahamägede poole sai Vladimir Klitško nokauteerimisega aga tehtud.

Profipoksi üliraskekaal on mõnda aega olnud justkui varjusurmas, kuid Joshua triumf laupäeva hilisõhtul 90 000 inimese ees Wembley staadionil on olukorda muutmas.

Briti võit vanameistrist ukrainlase üle 11. raundi tehnilise nokaudiga viib üliraskekaalu uude ja huvitavasse ajastusse.

Postimees vaatas, kes on nüüd üliraskekaalus olulised tegijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles