Massa talle keskmist sõrme näidanud Vettelist: talle meeldib hädaldada

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Felipe Massa (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: Paulo Whitaker/Reuters/Scanpix

Eilsel vormel-1 etapil Sotšis leidis aset vahejuhtum Williamsi piloodi Felipe Massa ning Ferrari sõitja Sebastian Vetteli vahel, kui kogenud brasiillasest ringiga ees olnud Vettel ei pääsenud esialgu erinevalt Valtteri Bottasest (Mercedes) Massast mööda. Lõpuks siiski viimasest ettepoole jõudnuna näitas neljakordne maailmameister aga keskmist sõrme.

«Mis see veel oli?» küsis Vettel meeskonna raadioside vahendusel. Samal ajal oli Bottas juba turvalises kauguses ning sai teadupärast tänu eilsele triumfile karjääri esimese etapivõidu. «Ma jätsin talle piisavalt sisekurvis ruumi, kuid ta ei tahtnud minust mööda minna,» rääkis Bottase endine meeskonnakaaslane Massa.  «Ta kartis sisekurvis minust mööduda. Kui ta oleks seda isegi suutnud, siis olen kindel, et Valtterit ta poleks suutnud enda selja taha jätta. Igatahes, talle meeldib väga hädaldada,» lisas 36-aastane brasiillane.

Vetteli sõnul oleks Massa võinud ta ikkagi kolmandas kurvis mööda lasta (Bottas tegi seda juba teises kurvis – toim). «Ta oleks võinud mul lasta mööduda kolmandas kurvis, kuid enam pole vahet. Loomulikult püüdsin ma teha kõike, et Valtterit püüda ning nägin endal võimalust etapivõidu saavutamises,» rääkis sakslane pärast sõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles