Klounid on tagasi!? Selveri kuldsed kübarad oli Facebooki nalja vastulöök Raadikule?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri meeskond ja nende kaunid kaabud.
Selveri meeskond ja nende kaunid kaabud. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui Tallinna Selveri võrkpallimeeskond eile üheksandat korda Eesti meistriks krooniti, pandi meeskonnale pähe kuldsed kübarad. Paljudel tekkisid küsimused, kust selline omapärane ja lõbus idee pärines. Vandenõuteoreetikud otsisid aga seost ühe hiljutise vahejuhtumiga sotsiaalmeedias.

Nimelt tekkis mõnda aega tagasi Facebookis võrkpallurite vahel sõnavahetus, sest Andrus Raadik nimetas Selveri mehi klounideks. See oli Balti liiga finaalturniiri ajal, kui Raadik avaldas heameelt, et finaali pääsesid Rakvere ja Pärnu. Sest Selveri mehed olevat platsil parajad klounid.

Kui Selver aga Eesti meistriliiga poolfinaalis Pärnu välja lülitas, vastas Raadiku postituse all Selveri liider Lincoln Williams, kes kirjutas lõbusalt: «Klounid on tagasi!». Hiljem sekkusid veel mõned treenerid ja mängijad ning asi muutus lõpuks ebaviisakaks. Nüüdseks on postitus kustutatud.

Kui ajakirjanikud pärast pühapäevast finaali Karli Allikult uurisid, kelle idee kübarad on, arvas too, et ehk on sel seos klouni-naljaga. Oliver Orav seda teooriat ei toetanud, küll aga tunnustas toredat ideed.

Selveri mängiv mänedžer Tauno Lipp ütles aga, et klouni-naljal polnud kübaratega seost. «Idee oli minu oma ja pärines ajast, mil mängisin Taanis. Seal on komme pallimängualade võitjatele kübarad pähe panna,» selgitas Lipp. Lisaks tahtis Lipp sellega võrkpallile rohkem tähelepanu tõmmata. «Kui kuldse kübaraga Oliver Orav teles intervjuud annab, siis tekib ka võrkpallist kaugetel inimestel huvi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles