Napilt võiduta jäänud Evans: DMACKi rehvid toimuvad hästi ka järgmisel etapil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans kihutamas Argentina rallil.
Elfyn Evans kihutamas Argentina rallil. Foto: DIEGO LIMA/AFP/Scanpix

DMACKi rehvidel kihutavat M-Spordi Ford Fiestat taltsutaval britil Elfyn Evansil jäi pühapäeval 0,7 sekundit puudu oma esimest MM-ralli võidust, kui ta jäi Argentina ralli viimase kiiruskatsega alla Thierry Neuville’ile. Evans usub, et ta on sama konkurentsivõimeline ka järgmisel rallil.

Autoralli MM-sari jätkubki juba veidike enam kui kahe nädala pärast – 18.-21. maini kihutatakse Portugalis.

Evans suutis Argentinas head kiirust näidata just tänu uutele DMACKi keskmise seguga rehvidele, mis andsid talle eelise Micheliniga sõitnud konkurentide ees.

«Olen valmis oma seekordset esitust kordama juba Portugalis,» teatas Evans Autospordi vahendusel, et temaga tuleb arvestada ka järgmisel kruusarallil. «Elame-näeme. Kui tingimused on minu jaoks õiged, siis võin tulemust korrata küll.»

«Oleme uute DMACKi rehvidega väga rahul. Isiklikus plaanis annab selline ralli edasiseks väga palju enesekindlust. Peame suutma vaadata seda 2. kohta positiivselt ja liikuma edasi,» lisas britt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles