Operatsioonil käinud Zlatani sai hea uudise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic on vigastusest paranemise järel valmis palliplatsile naasma.
Zlatan Ibrahimovic on vigastusest paranemise järel valmis palliplatsile naasma. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründestaar Zlatan Ibrahimovic käis põlveoperatsioonil. Mängumehe agendi Mino Raiola sõnul kulges kõik hästi ning Zlatan paraneb vigastusest täielikult. Raiola sõnul saab tema klient kindlasti karjääri jätkata.

ManU ründestaar vigastas põlve eelmisel kuul toimunud Euroopa liiga kohtumises Anderlechti vastu, kirjutab Reuters.

35-aastane endine Rootsi koondislane käis operatsioonil USAs Pittsburghi Meditsiiniülikoolis. «Zlatan Ibrahimovic käis põlveoperatsioonil. Kõik kulges edukalt. Tegemist ei olnud vigastusega, mis võiks tema karjääri lõpetada,» märkis Raiola ametlikus teadaandes.

«Zlatan alustas samas haiglas koheselt ka taastusraviga. Ta jääb kogu taastusravi ajaks dr. Fu ja dr. Musahli hoole alla,» lisas ta veel.

Zlatani leping Manchester Unitediga saab läbi käimasoleva hooaja lõppedes ning seejärel on kogenud ründaja taas vabaagent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles