Anett Kontaveit kandideerib tennisemaailma kuu läbimurdjaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Tairo Lutter / Postimees

WTA kodulehel saab valida naistennisistide vahel, kes kandideerivad aprillikuu läbimurdjaks. Kokku saab valikut teha nelja mängija vahel. Ühe valikuna on nimekirjas ka eestlanna Anett Kontaveit.

Neli kandidaati, kes kandideerivad aprillikuu läbimurdjaks

Daria Kasatkina (Venemaa, WTA 28.) – tegi aprillis tõsise läbimurde, kui ta teenis esikoha 775 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Charlestoni turniiril. Finaalis alistas Kasatkina Läti esindaja Jelena Ostapenko.

Marketa Vondrousova (Tšehhi, WTA 115.) – 17-aastane tšehhitar võitis aprillis oma esimese WTA-turniiri, kui ta oli parim Bieli jõuproovil. Temast sai kõige madalama edetabelikohaga naistennisist alates 2009. aastast, kes WTA tasemel tiitli võitnud.

Anett Kontaveit (Eesti, WTA 65.) – Kontaveit jõudis aprillis esmakordselt karjääri jooksul WTA turniiril finaali, kui ta jõudis esikohamänguni Bielis. Lisaks tegi eestlanna suurepärase turniiri Stuttgardis, kus ta jõudis veerandfinaali.

Dajana Jastremska (Ukraina, WTA 309.) – 16-aastane ukrainlanna võitis oma esimesed mängud WTA-tasemel põhiturniiril, kui ta jõudis TEB BNP Paribase Istanbuli Cupil veerandfinaali.

WTA lehel saab hääletada neljapäeva kell 23.59ni. Võitja kuulutatakse välja 5. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles