Londoni pesumaja omanik nõuab Joshualt võla tasumist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua
Anthony Joshua Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

Anthony Joshua teenis küll Wembley staadionil uhke poksitriumfiga 15 miljonit naela, kuid üks võlg on tal siiani klaarimata. Nimelt teatas Finchley pesumaja omanik, et superstaar on talle raha sees. 

Joshua on aastaid käinud Põhja-Londonis asuvas Finchley pesumajas oma riideid pesemas, aga kasutanud ka rätsepa teenuseid. Omaniku Max Bakhtari sõnul on tegemist meeldiva noorsandiga, kes ometi on pesumajale 120 naela võlgu.

«Mõtlesin, et äkki teeks tema võidu puhul tasaarvelduse, aga siis adusin, et nüüd ta saaks ju mulle maksta,» rääkis Bakhtari The Sunile. Joshua tunnistas matšijärgsel pressikonverentsil, et lood on tõepoolest nõnda. «Esimese asjana maksan võla ära. See on nii suur, aga loodame, et ta vaatab sellest mööda!» 

Bakhtari sõnul teeb see vaid heameelt. «Ma ei uskunud, et ta sellisest asjast pressikonverentsil räägib! Anthony on väga tore poiss ning on väga armas, et ta meid meeles peab. Ta on meie teenuseid kasutanud juba üheksa aastat ning oleme talle toeks!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles