Segadus Madridis: kui palju väravaid Ronaldo ikkagi löönud on?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: GERARD JULIEN/AFP

Cristiano Ronaldo lõi eilses Meistrite liiga poolfinaali avamängus Madridi Atleticole kolm väravat ning kindlustas Madridi Realile sellega veenva 3:0 võitu. Järjekordse kübaratrikiga püstitas Ronaldo mitmeid rekordeid, sealjuures olevat ta löönud ka Reali eest 400. värava. Ametlik statistika seda aga ei kinnita.

Pärast Ronaldo 3:0 väravat postitas Real sotsiaalmeediasse teate, et Ronaldol täitus klubis 400 väravat. «Olen õnnelik, et jõudsin 400 väravani,» lausus Ronaldo. Ametlik statistika ütleb aga, et Ronaldo on Reali eest kirja saanud 399 väravat.

Kuhu on siis üks värav kadunud? Sportsmail kirjutab, et vastuoluline värav, mis ametlikust statistikast puudub, on pärit 2010. aastast, kui Ronaldo lõi värava karistuslöögist Real Sociedadi võrku. Enne väravasse jõudmist põrkas pall aga müüris kükitanud Pepe selja pihta ning seetõttu anti värav keskkaitsjale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles