Ametlik: Rein Taaramäe jääb aasta esimesest suurtuurist eemale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: AFP/SCANPIX

Reedel algaval Giro d’Italia velotuuril on eestlastest stardis vaid Tanel Kangert (Astana). Mullu Girol etapivõidu saavutanud Rein Taaramäe jääb suurtuurist kehva enesetunde tõttu kõrvale.

Kuigi Taaramäe ütles juba eelmise nädala lõpus, et loobub Girost, tuli ametlik kinnitus sellele eile õhtul, mil tema tööandja Katjuša-Alpecin avaldas Girol startivate sportlaste nimekirja.

Katjuša-Alpecin meeskonna liider Girol on Ilnur Zakarin, kes elas mullu Itaalia velotuuril üle raske kukkumise. Zakarini kõrval stardivad veel Maksim Belkov, José Gonçalves, Robert Kišerlovski, Pavel Kotšetkov, Vjatšeslav Kuznetsov, Matvei Mamõkin, Alberto Losada ja Angel Vicioso.

«Kui ma praegu olen täitsa pea laiali otsas ja ei tea kuidas edasi minna, siis Girolt kõrvale jäämise osas saab küll kindel olla, et parimat otsust poleks olnud võimalik teha. Praegu antakse jälle kolm nädalat vabaks ja see mis edasi saab, oleneb kõik füüsilisest vormist,» ütles Taaramäe pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles