Niki Lauda: asi pole seni kuumaks kiskunud, sest soomlane ei räägi väga palju

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Valtteri Bottas.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Valtteri Bottas. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Scanpix

Mercedese vormel-1 meeskonna juhid usuvad, et Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas suudavad häid suhteid säilitada ka olukorras, kui mõlemad mehed peaksid MM-tiitli pärast võitlusesse asuma.

Bottas võitis möödunud nädalavahetusel Sotšis oma elu esimese vormel-1 etapi. Etapp varem Bahreinis andis Mercedes aga Bottasele käsu Hamilton endast mööda lasta. Kuigi soomlane oli meeskonna käsust pettunud, ei teinud ta sellest suur kisa. Mercedese juhtide sekka kuuluva Niki Lauda sõnul pole Hamiltoni ja Bottase vahel tülisid olnud eelkõige seetõttu, et soomlasele ei meeldi väga palju rääkida.

«Asi ei ole väga kuumaks seni kiskunud. Nad on teineteise vastu kenad, sest soomlane ei räägi väga palju. Sellist suhete teravnemist, nagu eelmisel aastal, pole. Lewis on professionaal ja teine kutt on seda samuti. Ma ei usu, et Bottase etapivõit probleeme tekitab,» ütles Lauda.

Mercedese pealik Toto Wolff ennustab, et Bottase ja Hamiltoni vahel saab olema põnev võistlus. «Sellest kujuneb selline ping-pong – kord on üks parem, siis teine. Lewis oli üks esimesi, kes Valtterit etapivõidu puhul õnnitles. Ma arvan, et see näitab, kui palju nad teineteist austavad,» rääkis Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles