Galerii: Juventus jõudis finaali lävele!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meistrite liiga teises poolfinaalpaaris alistas Torino Juventus Gonzalo Higuaini kahest väravast Monaco 2:0. Loe Postimehe tekstipõhist mängukajastust!

Juventuse väravate eest hoolitses duo Dani Alves - Gonzalo Higuain. Argentiinlane, kes polnud seitse Meistrite liiga play-offi järjest sihikut paika saanud, jäi kõigutamatuks ning täpsed tabamused 29. ja 59. minutil viisid Juventuse korralikule tähistamislainele.

Monaco polnud siiski peksupoiss, sest meeskonna pallivaldamisprotsent oli 52 protsenti. Vanameister Gianluigi Buffoni siiski keegi üle mängida ei suutnud ning 14 pealelöögist värava raamidesse lennanud kuus sihtmärki ei tabanud. Seejuures on Buffon hoidnud oma puuri puutumatuna juba 600 minutit ehk play-off faasist saadik pole senises viies kohtumises neile löödud ühtegi väravat.


AS Monaco - Juventus 0:2 (0:1) 
VÄRAVAD: 29., 59. Gonzalo Higuain (mõlemad söödud Dani Alves)

Enne mängu:

Kohtumise oodatuim duell leiab aset Juventuse väravavahi 39-aastase Gianluigi Buffoni ja Monaco 18-aastase ründaja Kylian Mbappe vahel. Viimane jõudis nii kaheksandikfinaalis Manchester Cityga kui ka veerandfinaalis Dortmundi Borussiaga sihile igas mängus. Samas hoidis Buffon veerandfinaali mõlemas kohtumises kuival Barcelona hirmvõimsa esikolmiku MSNi (Messi-Suarez-Neymar). 

Monaco peatreeneri Leonardo Jardimi sõnul läheb nende meeskond vastamisi tiimiga, kes oskab võita. «Juventusel on võidukultuur. Nad on tugeva organiseeritud kaitse ja tugeva rünnakuga. Neile piisab kahest võimalusest, et skoorida. Lisaks on nad tugevad standardolukordades,» ütles Jardim.

Juventuse peatreener Massimiliano Allegri ütles, et Monaco on meeskond, kes mängib väga sirgjoonelist jalgpalli. «Loodan, et oleme sel hooajal esimene meeskond, kes sellel staadionil neid võidab. Nad mängivad väga sirgjoonelist jalgpalli ning on täiesti erinev võistkond nendest, kellega kohtunud oleme.»

Kui Monaco tuleb poolfinaali avakohtumisele veenva 3:1 võidu pealt Toulouse üle, siis Juventus leppis nädalavahetusel koduliigas 2:2 viiki Atalantaga.

Monaco viimased mängud: Võit, Kaotus, Võit, Võit, Võit, Võit

Juventuse viimased mängud: Viik, Võit, Viik, Võit, Võit, Võit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles