Vägev: Eesti mängumees jõudiski Bundesligasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe poeg Kristian Eesti U18 koondise särgis.
Gert Kullamäe poeg Kristian Eesti U18 koondise särgis. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kristian Kullamäe koduklubi Oettinger Rockets jõudis Saksamaa esiliigas finaali, mis tähendab järgmiseks hooajaks automaatselt kohta Bundesligas!

Poolfinaalseerias jäädi alguses küll kindlalt Chemnitzi vastu 0:2 taha, kuid siis tuldi mõõnast välja ning seeria võideti 3:2. Eile õhtul olid võidunumbrid 70:67, 17-aastane Kullamäe ise platsile ei pääsenud.

«Kui mängu kirjeldada, siis olime kolm veerandit enamasti taga,» rääkis Kullamäe  Basket.ee-le. «Vahepeal oli kaotusseis isegi 12 punkti. Neljandal veerandil hakkasid meie visked kukkuma ja vahe muudkui sulas.»

Finaalis kohtutakse põhiturniiri võitja Mitteldeutcheriga, kes kogus 11 võitu rohkem. Kullamäe loodab seal ka platsile saada. «Finaalis tuleb minu võimalus kah vast!» sõnas ta optimistlikult.

Tasub meenutada, et Kristiani isa Gert Kullamäe on samuti Bundesligas mänginud, kui aastail 2002-2004 esindas ta Brose Bambergi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles