Klitško nokauteerinud Joshualt võetakse üks meistrivöö tõenäoliselt jõuga ära (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua oma meistrivöödega pärast Vladimir Klitško alistamist.
Anthony Joshua oma meistrivöödega pärast Vladimir Klitško alistamist. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Laupäeva hilisõhtul Wembley staadionil Vladimir Klitško nokauteerinud Anthony Joshua võib ühest meistrivööst juba ilma jääda.

Joshua valduses on juba aasta aega olnud IBFi meistrivöö. Klitško alistamisega sai ta endale ka IBO ja WBA tiitlid. Nüüd on britt aga IBFi meistrivööst ilma jäämas.

IBF nõuab, et Joshua kohtuks järgmisena nende sarja väljakutsuja Kubrat Puleviga. Joshual on aga soov minna ringis vastamisi Tyson Furyga või pidada kordusmatš Klitškoga.

Kui Joshua otsustab heitlusest Puleviga loobuda, siis jääb ta arvatavasti ka IBFi meistrivööst ilma. Eelmisel aastal võeti samal põhjuselt IBFi meistrivöö ära Furylt.

«Läbirääkimised IBFi ja Pulevi promootoriks oleva Team Sauerlandiga käivad täie hooga,» teatas Joshua promootor Eddie Hearn The Sun’ile. «Nädalavahetuseks peaks olema olukord selgem. Praegu on kõik väga segane. Me ei soovi IBFi meistrivööst loobuda. Kui midagi muud aga üle ei jää, siis teeme seda. Me ei luba poksipoliitikal segada Joshua karjääri.»

Kubrat Pulev soovib järgmisena kohtuda Anthony Joshuaga. Pulevil on profina kirjas 25 võitu ja 1 kaotus, mis pärineb matšist Vladimir Klitškoga.
Kubrat Pulev soovib järgmisena kohtuda Anthony Joshuaga. Pulevil on profina kirjas 25 võitu ja 1 kaotus, mis pärineb matšist Vladimir Klitškoga. Foto: DAGMAR KIELHORN/AFP/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles