Galerii: Tartu vaim ärkas ja Raplale ei jäetud kolmandas matšis võimalustki

Viljar Voog
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rapla korvpallimeeskond ei suutnud koduses meistriliigas (veel) suurüllatust vormistada. 2:0 eduseisult Tartusse külla sõitnud Aivar Kuusmaa hoolealused mängiti võõrustajate poolt kolmandas matšis konkreetselt üle ning vastu tuli võtta 85:61 kaotus.

Tartlased panid võidule aluse esmalt tormilise algusega, aga tõeline tempel vajutati skoorile kolmandal veerandil. Vaheajale läksid meeskonnad veel kuuesilmalise vahega – Tartu ees 43:37 – ning Martin Paasoja vähendas teise poolaja esimesel rünnakul vahet veelgi, ent siis algas kodumeeskonna šõu. Pall muudkui limpsas Rapla korvivõrku ning 14:0 spurdiga oli mäng ka tehtud. Kuusmaa mõistis, võttis neljandale mängule mõeldes põhimehed puhkama, ning lõpuks olid veerandaja kaotusnumbrid 7:26. Viimane veerand mängiti lõpuni moe pärast ning see tuli 17:16 Raplale.

Tartu Ülikooli meeskonna suurim punktitooja oli tänases mängus Mandell Thomas 20 silmaga. Oma mängu leidis ka Janari Jõesaar, kes viskas 20 punkti ja noppis 11 lauapalli - neist suisa seitse rünnakul! Rapla parim oli 16 punkti, kolme lauapalli ja kahe vaheltlõikega Paasoja.

Et Tartu publik selles seerias veel kord oma meeskonda näha saaks, peavad emajõelinlased seeria viigistama laupäeval Raplas toimuvas neljandas mängus. Avavile kõlab 20.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles