Aivar Kuusmaa: kõik mida tegime, oli risti vastupidine tahetule!

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaal täna rahuloluks põhjust polnud.
Aivar Kuusmaal täna rahuloluks põhjust polnud. Foto: Sille Annuk

Korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias Tartu Ülikooli vastu mõneti üllatuslikult 2:0 juhtima läinud Rapla Avis Utilitase meeskond sai kolmandas kohtumises 85:61 sugeda. «Arvan, et me ei suutnud fokusseerida sellele mängule. Kõik see, mida tegime, oli risti vastupidine selle,lemida tahtsime,» võttis mängu kokku Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.

Endine korvikahur jätkas: «See võis olla tingitud ka Tartu vähe teistsugusest kaitsest. Tahame mängida võistkonnana, mitte indiviididena. Meie kaheksa resultatiivset söötu näitab meie kehva ründemängu hästi. Ning ega Mandell Thomas, Janari Jõesaar ja Dominikas Milka saa lõputult nii kehvasti mängida nagu eelnevates kohtumistes,» nentis Kuusmaa.

«Meie ei kontrollinud lauda ja pingilt tuli Tartul palju rohkem punkte kui meil. Juba peale esimest veerandaega tundsin, et kuidas me ainult kuuega taga oleme, sellise mänguga oleks pidanud juba 15ga olema. Teine poolaeg ebaõnnestus ja seal ma ei näinud pointi mehi ribadeks tõmmata,» põhjendas peatreener mitme põhimehe pingile jätmist mängu teises pooles.

Seeria neljas mäng peetakse laupäeval Raplas, viies vajadusel esmaspäeval ülikoolilinnas.

Rapla üks liidreid Martin Paasoja ütles, et hingestatus kaitses oli tema hinnangul sama, aga asjad lihtsalt ei sujunud.

«Tartu tuli hoopis teise suhtumisega kui kahes eelnevas kohtumises. Kuigi eeldasime seda ja olime ka valmis, siis põrusime ikka. Poolajal jäime raskesse seisu ja see ehk murdis,» analüüsis Paasoja.

«Ega Tartu polegi meeskond, kelle vastu peaksime 3:0 seeria võitma. See kaotus pole maailmalõpp. Kodus mängime mitukümmend korda paremini,» lisas kaotajate edukaimana 16 punkti toonud mängumees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles