Pronksinaisel Epp Mäel oli EMil kaasas uus salarelv

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe võitis karjääri teise täiskasvanute tiitlivõistluse medali.
Epp Mäe võitis karjääri teise täiskasvanute tiitlivõistluse medali. Foto: Tairo Lutter

MAADLUS. Karjääriredelil sammu edasi astumiseks tuleb tihtilugu teha muudatusi ja võtta kuulda kõrvalseisjate nõu. Rio olümpial põrunud maadleja Epp Mäe on just seda teinud. Peale senise juhendaja Ahto Raskale on eestlannat treenimaks ka Venemaalt pärit Maksim Molonov. Selle tulemusena võitis Mäe oma teise medali täiskasvanute tiitlivõistluselt – Novi Sadi EMilt pronksmedali.

Mäe alustas EMi kindlalt, kui alistas avaringis Bulgaaria maadleja Gabriela Georgieva 5:0 ning seejärel veerandfinaalis 12:2 norralanna Iselin Maria Moen Solheimi. Kõige dramaatilisemaks kujunes poolfinaal, kus tuli 4:5 kaotus vastu võtta suursoosikult, türklannalt Yasemin Adarilt.

Poolfinaali avakolmandikul läks Mäe küll 1:0 juhtima, aga türklanna tegi seejärel nelja punkti väärilise heite. Mäel õnnestus vahetult enne aja lõppu Adar ringist välja suruda, mille eest kohtunikud andsid kaks punkti, mis viigistas seisu 4:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles