Gert Kullamäe: tegime sammu edasi, aga elame päev korraga

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool on seerias tagasi. Aga jätkuvalt tagaajaja rollis.
Tartu Ülikool on seerias tagasi. Aga jätkuvalt tagaajaja rollis. Foto: Sille Annuk

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna lootus lõpetada hooaeg kodustel meistrivõistlustel mõne kirkama medaliga, pole veel kustunud. Kolmas poolfinaal Raplaga võideti 81:65 ja saadi kolme võiduni mängitavas seerias silm pähe. «Tahtmisega murdsime Rapla täna ära,» ütles 18 punkti visanud Janari Jõesaar.

Esimeses kahes mängus oli Tartu olnud hambutu ning meeskonnas puudus võidukirg. «Kui kaks mängu halvasti teed, siis treener peab midagi muutma,» rõhutas peatreener Gert Kullamäe. Üks muutus oli näiteks Jõesaare algviisikust kukutamine. Tulemuseks mehe seeria parim mäng: 22 minutiga 18 punkti ja 11 lauapalli, neist seitse võõra korvi all.

«Sain pingil mängu vaadata ja jälgida ning sisse elada. Publik ka toetas ja suutsime tõestada, et võime finaalis mängida küll,» rõõmustas Jõesaar.

Kullamäe: «Kõik olid teadlikud, kust nad alustavad, kas pingilt või põhis. Jõesaar ja Mandell Thomas ja Venky (Venkatesha Jois) said hea tunde ja tegid hea esituse.»

Seda, kas Tartu haaras nüüd seerias ohjad enda kätte, peatreener kinnitama ei tõtanud. «Tegime sammu edasi, peame elama päev korraga ja mäng korraga. Üks eksimine ja seeria on meie jaoks ikka läbi. Peame kõik need päevad olema ühel lainepikkusel, kui tahame lõpuni välja minna.»

Poolfinaalseeria neljanda mängu avavile kõlab Raplas laupäeval 20.10

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles