Video: kaks ühe hoobiga ehk Fernando Alonso tegi lindudest padjatäite

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso erkoranži Indycari roolis.
Fernando Alonso erkoranži Indycari roolis. Foto: Darron Cummings/AP/Scanpix

Vormel 1 sarja kahekordne maailmameister Fernando Alonso proovib peagi kätt legendaarsel Indianapolise 500 miili võidusõidul ning sel nädalal on mees McLareni F1-meeskonna brändingut kasutaval Andretti Autosport vormelil ringrajaga tutvunud. Kõik see on halvaks uudiseks ringraja põlisasukatele.

Alonso üheks võidusõiduks ookeani taha siirdumine on autospordimaailmas suure tähelepanu keskmes ja mehe iga ringi, ka testisõitudel, jälgivad mitmed kaamerad. Üks neist tabas filmilindile õnnetu hetke, kus enam kui 330 kilomeetrise tunnikiirusega kihutav Alonso kohtab kahte ringrajal seisnud lindu. Kaotajaks jäid sel kohtumisel sulelised.

Tänavune Indy 500 peetakse maha 28. mail ja Alonsol jääb seetõttu osalemata Monaco GPl, kus teda asendab Jenson Button. Vahepeal peab hispaanlane aga siiski Euroopasse naasma, sest 14. mail ootab ees Hispaania GP. See lõppeb Alonsole tõenäoliselt tehnilise rikke tõttu katkestamisega – tema McLaren Honda pole sel hooajal veel ühtegi sõitu suutnud lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles