Rashfordi oivaline karistuslöök viis Manchester Unitedi eurosarjafinaali lävele

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Valencia ja Marcus Rashford väravat tähistamas.
Antonio Valencia ja Marcus Rashford väravat tähistamas. Foto: MIGUEL RIOPA/AFP/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubil on rauad tules kahel rindel – tulevaks hooajaks proovitakse kohta Meistrite liigas püüda nii läbi Inglismaal esinelikus lõpetamise kui Euroopa liiga võidu. Viimane sai täna veidi reaalsemaks, sest poolfinaali avamängus alistati võõrsil Celta Vigo 1:0.

Mängus, kus mõlemal meeskonnal oli käib-kah-tasemel olukordi, aga ei ühtegi sajaprotsendilist väravavavõimalust, sai lõpuks otsustavaks üks hiilgav liigutus. Selle tegi mitu kuud tagasi Unitedi peatreener Jose Mourinho, kui pani meeskonna standardolukordi lahendama Marcus Rashfordi.

Mängu 67. minutil murdis Rashford Celta Vigo karistusala suunas, kui kaitsja Hugo Mallo ta kukutas. Ründaja astus ise palli taha, väravavaht Sergio Alvarez tegi valel hetkel sammu vääras suunas ja nõnda lendaski Rashfordi teele saadetud pall püüdmatult väravavõrku.

Kordusmäng peetakse nädala pärast Inglismaal ning United saab kaitsta võõrsil löödud väravaga edu. Euroopa liiga finaal peetakse 24 mail Stockholmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles