Kahju: Anett Kontaveit Madridis põhitabelisse ei pääsenud (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Anton Denisov/Sputnik

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 65.) kaotas Madridi tenniseturniiri kvalifikatsiooni teises ringis 27-aastasele kolumbialannale Mariana Duque-Marinoga (WTA 98.) 3:6, 3:6.

Kontaveit alustas mängu hästi ning võitis enda kaks esimest servigeimi vastasele punktigi loovutamata. Siis aga suutis Duque-Marino kolmel korral eestlanna servi murda ning sai avasetis 6:3 võidu. Esimeses setis oli Kontaveidil endal kasutada neli murdepalli, millest ta realiseeris ühe.

Teise seti kulg oli esimesele üsna sarnane. Kontaveidil oli seti peale kasutada seitse murdepalli, millest realiseeris vaid ühe.

Kogu mängu jooksul lõi Kontaveit kaks serviässa, vastane mitte ühtegi. Topeltvigu tegid mõlemad tennisistid neli. Määravaks saigi murdepunktide mängimine. Kui Kontaveit realiseeris neid 11-st kaks, siis Duque-Marino kuuest viis.

Mängu statistika: Kontaveit - Duque-Marino

Foto:
Foto: Foto: Protennislive

Enne mängu:

Kontaveit alustas edukalt mainekat Madridi tenniseturniiri, kui ta alistas kvalifikatsiooni avaringis 6:3, 6:3 ameeriklanna Julia Boserupi (WTA 87.)

Eestlanna tänane vastane Duque-Marino sai kvalifikatsiooni avaringis 6:4, 2:6, 6:3 jagu jaapanlannast Nao Hibinost (WTA 81.)

Kontaveit ütles enne tänast kohtumist ERR Spordile, et on end üritanud vastase mänguga kurssi viia. «Annan ennast parima ja eks näeb, mis saab. Kindlasti tuleb mul palju rünnata.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles